Openingstijden
De Jongens uit de Buurt
  • Maandag 10:00 - 22:00
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 22:00
  • Donderdag 10:00 - 22:00
  • Vrijdag 10:00 - 22:00
  • Zaterdag 10:00 - 22:00
  • Zondag 10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
Winsumerdiep 6, 9951 CG, Winsum

Welkom!

Graag verwelkomen wij jullie in ons mooie, knusse restaurant (of het prachtige terras) aan het water!

Vanaf 1 mei zijn we weer 6 dagen in de week geopend, van 10:00-22:00. Je bent op maandag en woensdag- zondag van harte welkom voor een lekkere koffie met een gebakje, een borrel, lunch of diner. Op dinsdag zijn we gesloten. 

Wanneer zien we jou?

 

Foodfestival!

Op zaterdag 27 mei kun je weer bij ons genieten van een spetterend foodfestival! Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje, onder het genot van live muziek. Voor de kinderen is er een draaimolen en stormbaan aanwezig! 

 

Om deze reden is het restaurant verder gesloten. Het foodfestival vind plaats naast het restaurant, bij de speeltuin.   

 

Vanaf 12 april hebben we naast ons heerlijke asperge menu ook een nieuwe kaart: 

Bekijk onze nieuwe kaart hier. 

Vacatures!

Zoek je leuk, gevarieerd en uitdagend werk, in een gezellig team? Solliciteer dan bij ons! We zoeken mensen in de keuken, afwas en de bediening. Mail je CV naar info@marenland.nl en wie weet sta jij komende zomer bij ons te knallen!

Kadopotje

Wilt u een dinerbon geven van restaurant 'De Jongens uit de Buurt'? Wij verkopen onze dinerbonnen in een leuke kadopot. Zo geeft u net wat meer! In de pot zit een grappig vragenspel.

 

High Tea

Voor gezelschappen vanaf 6 personen kunt u een heerlijke High Tea bij ons doen! Geniet van zoete en hartige hapjes, met koffie of uiteraard thee. Voor een reservering, mail naar: restaurant@dejongensuitdebuurt.nl of bel naar 0595-20 20 40.

Iets te vieren?

Wil je een feestje geven bij ons? We beschikken over een royale ruimte met bar en terras voor verschillende mogelijkheden. Kom gerust een keertje kijken en informeer naar de mogelijkheden.

Marenland en Winsum

De Jongens uit de Buurt is gevestigd op Marenland. Dit is onder andere een hotel, camping, jachthaven, boot- & kanoverhuur en vergaderlocatie. Het hele jaar door is hier van alles te beleven, dus neem ook eens een kijkje op www.marenland.nl.

Locatie

De Jongens uit de Buurt bevindt zich in het historische plaatsje Winsum. Een leuk gezellig dorpje boven Groningen, het heeft een oud centrum met gezellige winkeltjes en terrasjes!
 

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Bezorgen
Mijn bestelling € 0,00 0