Openingstijden
De Jongens uit de Buurt
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 22:00
  • Donderdag 10:00 - 22:00
  • Vrijdag 10:00 - 22:00
  • Zaterdag 10:00 - 22:00
  • Zondag 10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
Winsumerdiep 6, 9951 CG, Winsum

Welkom!

Graag verwelkomen wij jullie in ons mooie, knusse restaurant.

Je bent van harte welkom voor ontbijt, een lekkere koffie met een gebakje, een borrel, lunch of diner. Vanaf 25 oktober hebben we weer een nieuwe lunchkaart en zullen we voor het diner weer een speciaal chefs menu hebben met producten uit de regio! Dit menu zal regelmatig wisselen - zo ook woensdag 29 november.

Woensdag tot en met zondag verwelkomen we jullie graag van 10:00-22:00.

Wanneer zien we u en jou? 

 

Catering

Ben je op zoek naar catering voor een feest of andere gelegenheid? Informeer naar onze mogelijkheden. Wij verzorgen catering voor groepen vanaf 20 personen. Daarnaast verhuren wij ook materialen voor feesten en partijen. Neem contact op via info@marenland.nl.

Kadopotje

Wilt u een dinerbon geven van restaurant 'De Jongens uit de Buurt'? Wij verkopen onze dinerbonnen in een leuke kadopot. Zo geeft u net wat meer! In de pot zit een grappig vragenspel.

 

High Tea

Voor gezelschappen vanaf 6 personen kunt u een heerlijke High Tea bij ons doen! Geniet van zoete en hartige hapjes, met koffie of uiteraard thee. Voor een reservering, mail naar: restaurant@dejongensuitdebuurt.nl of bel naar 0595-20 20 40. Voor kleinere gezelschappen hebben we wel een 'kleintje high tea'.

Iets te vieren?

Wil je een feestje geven bij ons? We beschikken over een royale ruimte met bar en terras voor verschillende mogelijkheden. Kom gerust een keertje kijken en informeer naar de mogelijkheden.

Marenland en Winsum

De Jongens uit de Buurt is gevestigd op Marenland. Dit is onder andere een hotel, camping, jachthaven, boot- & kanoverhuur en vergaderlocatie. Het hele jaar door is hier van alles te beleven, dus neem ook eens een kijkje op www.marenland.nl.

Locatie

De Jongens uit de Buurt bevindt zich in het historische plaatsje Winsum. Een leuk gezellig dorpje boven Groningen, het heeft een oud centrum met gezellige winkeltjes en terrasjes!
 

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Bezorgen
Mijn bestelling € 0,00 0